piątek, 2 sierpnia 2013

58! czekoladowo - kawowy serniczek z rocotty z ricottą i jagodami


W roli części drugiego śniadania....
Pokochałam ricottę <3, a przyznam, że to moje dość nowe odkrycie ;)
Serniczki bez mąki, bez cukru z TEGO przepisu, słodzone stewią, jedna mała różnica jest taka, że dodałam co masy 2 łyżeczki kawy orzechowej, kawa jest obłędna zarówno solo jak i w cieście. Polecam!



9 komentarzy:

  1. Zawsze mam ochotę kupić tam jakąś kawę, ale nie potrafię się zdecydować na jedną czy dwie i w efekcie nie zamawiam żadnej:D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przy wyborze tej też miałam taki sam problem, ale w końcu się zdecydowałam na trzy smaki: orzechową, wiśniowo-rumową i irish wishey i do tej pory nie umiałabym powiedzieć która jest najlepsza, do tego piję na zmianę kilka innych kaw... dzień bez kawy to dzień stracony ;)

      Usuń
  2. U mniesz człowiekowi napędzić apetyt :)

    OdpowiedzUsuń
  3. z ricottą wszystko pycha ;) fajny serniczek !

    OdpowiedzUsuń
  4. zawsze mnie kuszą desery z ricotty

    OdpowiedzUsuń
  5. Widzę same pyszności na tym blogu :) Obserwuję :)

    OdpowiedzUsuń
  6. Ricotto, szykuj się, bo też chcę cię odkryć :D

    OdpowiedzUsuń