piątek, 26 października 2012

25! Dyniowy gigant z patelni i sałatka z wędzonym pstrągiem.

Kolejne śniadanko, jak w tytule

/dyniowy gigant na maśle i sałatka: wędzony pstrąg, sałata lodowa, masłowa, pomidor, cebula, czarne oliwki/

Dawno nie jadłam nic tak pysznego ......może nie wygląda cudownie (dla mnie wygląda ;p) to był na prawdę przeprzepyszny!!!!!


 


Dyniowe przysmaki

2 komentarze:

  1. Mniam mniam, jak robisz omlet?

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. To jest zwykły biszkoptowy omlet, tylko dodatkowo dodałam duuużo startej na tarce dyni i usmażyłam na maśle:)
      Najpierw białka z odrobiną soli na sztywno, potem dorzucam żółtka, trochę jeszcze miksuję, następnie należy wmieszać delikatnie mąkę i na końcu dynię i siup na patelnie, na rozgrzane masło.

      Usuń